Sep 19, 2015

The Supernova Anthology is out soon!

Here's some info on the Supernova anthology, out October 17th. Sorry, English readers, this one is in Finnish. But look, my giant spiders got on the cover!


(Cover by Arren Zherbin & Venja Suntila)

Here's some info on the anthology:

Takakansiteksti:
"Se oli kuin valtava varjo ja se kulki vihellellen. Tuuli seurasi sitä kuin koira, ja lumi lauloi sille."
Näissä novelleissa venytetään todellisuuksien rajoja ja koetaan eriskummallisia kohtaamisia. Aamu- ja iltaihmiset elävät kahdessa eri ajassa ja kohtaavat toisensa vain tiettyyn aikaan päivästä. Kirpeänä pakkasyönä mies ajaa moottorikelkallaan todellisuuteen, jonka vain harvat näkevät. Kissa kulkee rinnakkaisten maailmojen välillä ja houkuttelee ihmisiä mukaansa. Tutkija tähyilee Lapin yötaivaalle eikä tiedä, että jokin taivaalla tähyilee puolestaan häntä.
Supernova on Stk:n uusien kirjoittajien antologia. Nyt estradille nousee kotimaisen spekulatiivisen fiktion tulevaisuuden tekijöitä, jotka tarjoavat lukijoille tuoreita ideoita ja monipuolisen lukuelämyksen: hersyvää huumoria, puhuttelevaa dystopiaa ja mielikuvituksellista scifiä. Kun kotitonttu toimii höyryvoimalla, taideteoksen biomassa herää henkiin ja jättiläishämähäkit ovat kammottavampia kuin koskaan, voi todella sanoa, että spefissä kaikki on mahdollista.
Sisältää novellit:
Marko Järvinen: Tuuleton taivas, seisovat vedet
Liisa Näsi: Koiratalo
Santeri Lanér: Limiaika
Rami Helosmaa: Huomaamaton kohtaaminen
Pyry Palermo: Kuolemantanssi
Mikko Rauhala: Höyryväki
Hanna Hohenthal: Kuolleena syntynyt
Aino-Kaisa Koistinen: Tullivirkailija
Anna Salonen: Kahdeksanjalkaisia
Mia Myllymäki: Talven lapset

Kirjan tiedot löytyvät nyt Risingshadow'n listoilta: http://www.risingshadow.fi/library/book/7246-supernova-uusien-kirjoittajien-antologia  Sekä Goodreadsista: https://www.goodreads.com/book/show/26661279-supernova---uusien-kirjoittajien-antologia

No comments:

Post a Comment

Hello, stranger. What's on your mind?